• Poďakoval nám kráľ Viliam Alexander
      • Poďakoval nám kráľ Viliam Alexander

      • 15.03.2023 15:31
      • ZŠ Miloša Janošku poctila návštevou prezidentka SR Zuzana Čaputová a holandský kráľovský pár spolu s delegáciou. Naša škola sa zapojila do cateringu, ktorý si vyžadoval precíznu prípravu, distingvovanú obsluhu a profesionalitu podľa spoločenského a diplomatického  protokolu.
      • V ZŠ Miloša Janošku sa zúčastnili vyučovania zameraného na kritické myslenie a na odhaľovanie dezinformácií. Sme radi, že sme mohli byť pri tom. Počas servisu sme pracovali pod dohľadom ochranky a protokolistov a len tak sme sa mohli k ich kráľovským výsostiam priblížiť. Najväčší zážitok pre nás bol, keď nám kráľ Viliam  Alexander prišiel osobne poďakovať a popriať Hotelovej akadémii veľa úspechov a šikovných žiakov. 

        V gastronomickom servise sa zúčastnili  žiaci z II.A triedy Ema Brontvajová, Martina Luptáková, Alexadra Pokrivčáková a Radovan Komorovský spolu s pani učiteľkou Zuzanou Iľanovskou.

        O kvetinovú výzdobu sa postarala pani majsterka Kozemčáková spolu so žiakmi v učebnom odbore aranžér, a v prípravnej fáze spolupracovali žiaci zo 4.A  a II.CG triedy.

        Catering sme mali kombinovaný s Hotelom Demänová **** , ktorý sa postaral o zážitkovú gastronómiu a spoločnosť Kávomaty o prípravu lahodnej kávy.

        Spoločnými silami sme zažili niečo, čo človek zažije, ak a podarí, len raz za život.

        Ich kráľovské výsosti a pani prezidentka, bolo nám cťou stretnúť sa s Vami.

         

         

         

         

         

      • Naspäť na zoznam článkov